Sunday, May 23, 2010

Cerita dia











   

waa..bosan2 ni teringat plak kat kawan2 aku...cm kawan baek aku 4 tahun kat U..a'an ngn acab,aiman.pasal entry kali ni aku nak crite pasal kawan aku a'an..hehe..minta keizinan.
waa..tu la pic die..kawan bek gua.

Mohamad Hanapi Tahiran,asal Kluang Johor,genius matematik,tinggi 175 cm.berat ??? haha.skill: memandu dengan laju tanpa ex
cident..wakaka.

Mule2 jumpe mamat ni mase klas BI tahun 1 sem 1 kelas 1st..wakaka. klas start kul 8..wa datang pukul 8.15..baru kelas 1st da datang lambat kan..lek la..15 minit je lambat.Masok2 klas je nampak mate bulat besa die pandang slek je kat aku..kurus cm aku gak..tengok2 pon da mcam mat pit da..wakakak..ape lagi tegor2 la..tgk kepale leh masok la die ni..tapi satu la..die ni lurus bendul sket..smue yang aku cakap die nak caye..haha.



Die ni agak otai la.tp die ade crite kawan die cukoi lagi otai..ah mane2 lah..jangan suke pukol orang n kaum sendiri dah la hahak..pastu ktorg kawan baek la smpai la la ni.sem 1 tgk mamat ni maen gitar mase tu ..pro gilak nak blaja tp tangan aku ni mak ai..macam kayu la plak .Tp x pe kayu2 aku pon die sanggup nak ajar..mekasih2 (kredit to gepeng kerane bagi aku pinjam gitar).

Mase tahun 2 ke 3 lak ktorg dok satu bilik plak akibat kawan kami berseblas jadi ruma sewa KK2 yang hanye bole muat 8 orang 1 ruma tu x leh la nak sumbak smue.jadi ktorg 2 orang lah antara yg kena kick g rumah orang len (rumah izwan dan sekutu2nye) .Hurmm mule die ni x nak bile aku ajak masok bnyak la asalan x nak g ruma laen..tgk2 lah die yg lagi rapat ngn budak2 rumah izwan..hakhak..manusie2 mmg leh brubah sekejap je ^^.




kat ruma baru..aku da duk satu bilik perangai 2 2 eko same. bilik tu klau letak gajah pon gajah leh ilang akibat kesemakkan bilik kami. tapi x pe lah. janji bole idop..lalalaa~

bnyak la kenangan yg best cm jamming same2 tu paling bes la..aku aiman baru lantik die jadi leader la sebab die lah yang paling pro dalam arena jamming ni.huhu. pastu perform diner BKC same2 diner 4bkc gak.Pastu tahun 1 n 2 ade gak g gig kat Kl dengan dwe..then g gig kat kuantan (kuantan jem fest).mmg bes la


banyak lagi kisah die ni klau nak crite memang orang yang bace ni tido la..haha..
tp tula die ni kawan aku yang paling baek la,slalu bagi loan kat aku time aku sesak2. tak kedekot la klau die ade duet die bagi je loan..janji baya..x baya mmamg putus kawan..wakakak..pantang die tu.=.= hurm gado pon ade.Sebab aku ni klau mara segale benda yang aku nak cakap aku cakap je sori la ek a'an..klau ko terase ati and aku la payah nak mintak maap..tapi pas sminggu je gerenti ok r..haha.


Die ni single lagi..pawer men gitar,suare ade rupe ade,pandai da digelar genius seribu tahun da oleh kami n kawan baek die gak..om
ar syah jehan .Baek to mo ckap la memang sejuta kali ganda lagi baek dari aku ..haha..x tau la..memilih sangat ke n lagi satu die ni klau bole..nak awek cm yuna ZzZ ade ke?? or maybe jodoh lom sampai. kepade a'an klau die bace entry ni hope2 nanti da Li try2 la usha awek kilang tu plak..mane tahu ade yg taste ko..hakhak .Yang berminat tu bole la try ushar cube nasib ..mane tahu bjaye..hehe.

urm k la cukop la pasal a'an ni hopefully die bejaye la dalam idop die..da jadi engineer berjaye jagan lupe membe lak..ade2 keje2 kosong tu offer2 la kat aku ni..haha.Lagi satu mintak maaf la segale silap aku kat ko..bnyak kot aku wat silap..klau ade hutang yang x bayar lagi tu halal la ek..aku rase da setel smue kot..klau ade mesej je la. daaa~

p/s: kendur ukoi jempot..aku basoh pinggan lagik..wakaka ngn acab













  

2 comments:

hanapi said...

wwaakakkaka.... teguling aku bace entry ko neh... pape pon, aku pengapet ko kawen kan? hahahk... aku nk adek linda pengapet die... bley kawtim x? hahahahak...

poke-yoke said...

hahaha..bole2 nanti r aku tnye adik die..haha