Saturday, February 14, 2009

TAG








kene tag...i..tag ni hasil kerja ema n sheva scrumpy snoop dog..haha... aku sebenaye malas balas2 tag ntp tgh boring ni balas je la ...tag nye tertulis begini:
  1. Go to your photos folder in your computer.
  2. Go to the 6th folder of photos.
  3. Go to the 6th picture in that folder.
  • Put the picture on your blog and description of it.
  • Invite six friends to join the challenge.
  • Link them in your blog and let them know they have been challenge

so tu la gambanye..haha gamba kad boss aku.Pemilik sebuah butik.klau cuti panjang ni nak cri keje x dapat2 kat situ la tempat aku keje..boring bangat tp ape nak buat..dari duk ruma kene bebelan bapak aku je..Ayah aku la ni yg suro keje ngn die..pelik padahal sesame keje tukang jahit..haha. Pangkat aku agak tinggi la jugak kat sane.."Penjage stor" ..haha.Satu ari die cakap kad die da abes so die suro aku buat la pulak.Dia x nak tempah. dialog die cm ni "ko kan budak U ,x kan x tahu design kad2 ni."..aduh suke suki jak...aku ambik "kimia kimia kimia" laaa Adoyai. So dari x de keje tido je dalam stor tu makan gaji bute.. aku design la kad die.Tu la al kisahnye.

sape nak tag?

urm aznil haji nawawi..wakakakak..padahal die x knal aku pon....zzz la
pesawat
rabiyas
Ridwan a.ka street eyes yg x pena balas tag orang.
aku sendiri...kire yg atas ni la... da balas la kirenye.

3 comments:

Dyat said...

haha..
jurutera kimia kan serba boleh...
wakaka

street_eyes said...

betul3, cuba tengokk dayat tu hahahahahahah....0o0o0o0,mentang2 x perna balas teg org trus ada nama eik hehheheeheh...nantilah sy balas klu rajin lah hehehehehe

PinKtEddYLurVeR said...

keje kami ea?? haha~ aku mmg xde keje laen..