Saturday, November 8, 2008

kenapa begini

haha...knp lame x update2?....otak kosong la...x tahu la nak update ape...disamping exam yg ...hish..
membengangkan kepale aku...ye ke?...haha.....tp mase time final2 ni la...aku terkena satu penyakit yang susah untuk dibendung.....game addict...btul ke ejaan aku ni...haha....siang malam pagi petang ...aku men game je...x kire la esok exam kul 8 pg ke...kul 6 pg tu aku baru setel maen dota yg aku kire...kul 6 pg tu limit die la..wakaka...bangun kul 2 ptg....terus terusan ngadap laptop tgk ade server ke x...
huh..teruk kan...orang cakap..."eh x pk mase depan ke budak ni" x pon "gilo" haha.....nak buat mcm mane..da aku suke buat ape yg aku suke...ikot mood aku la..ckp tentang ape yang aku suke..aku suke gak la edit2 gamba ni...yg kat bawah2 ni gamba2 yg aku edit dan try create aku abik kat myspace aku...dalam laptop ilang suda..sbb hard disk rosak...kredit to myspace..huhu ..gamba2 ade gak la ciplak idea2 orang..wakaka..tp tu kire learn from the expert la kan..sbb aku kan noob...noob blaja,noob game,noob edit2 gamba noob ....aaaa bnyak la..haha...daaa~




3 comments:

mocQachinno said...

tolong edit satu utk butterfly freedom..heheh~

nuk said...

haha...x de hal ....hehe

Dyat said...

power2...
tak sangka ko pon suka pink syahrul.

dulu aku cuba mmbawa revolusi liberalisasi Pink di ump... dengan bawa beskal pink dan memakai jam pink.

w/pun pada mulanya mndapat kritikan. itu barulah namanya hak asasi.

haha.. aku dh mengarut. k aku nk smbg studi chem rxn 2.